RESULTADO : FISOBER B “CONCELLO DE VIMIANZO” – MANUREVA SUEVOS. 2-9.

FISOBER B : Martina, Noe, Paula, Inés e Natalia ; tamén xogaron : Laura, Tamara, Mónica e María Maroñas .

MANUREVA : Alba, Tati, Olalla, Noa e Cris ; tamén xogaron : Cintia e Mel.

Árbitro e crono : Emilio Losada e Yayo Pájaro.

GOLES : 0-1 Cris ; 1-1 Laura ; 1-2 Cris, 1-3 Olalla, 1-4 Olalla ( descanso ) 2-4 Inés, 2-5 Cris, 2-6 Olalla, 2-7 Alba, 2-8 Alba, 2-9 Cris.

Chegaba o sábado a Vimianzo o intratable líder da categoría e o filial do Fisober amosou moi boa imaxe a pesares do abultado do resultado o final.

O arranque do partido foi eléctrico cun lanzamento da local Inés o pau. A resposta visitante non se fixo esperar con dúas ocasións de Cris ben respostadas pola porteira local  Martina.

E a terceira si que non errou Cris e puxo en vantaxe as súas subindo o cero a un o electrónico. Pero non tardou en chegar a igualada polas locais , os sete minutos era Laura despois dun pase de Inés a que poñía o un a un.

As de Manureva seguían a ter a Cris como a punta de lanza ofensiva, pero Martina moi atenta evitaba que aumentara o resultado.

Foi os dez minutos cando Cris facía o un a dous. O Manureva dominaba o partido e as do filial tentaban chegar en perigosas contras. Con este guión pasaban os minutos.

Ata que no minuto dezaseis Tati  mandaba un balón o pau de Martina. A sete para o fin Olalla aumentaba diferenzas e tres minutos despois , facía o un a catro co que se chegou o tempo de lecer.

A saída de vestiarios foi positiva para as do filial xa que no primeiro minuto Inés marcaba. O filial ben colocado atrás tentaba aproveitar as perdas do rival para saír a contra.

O Manureva proseguía co seu dominio pero Martina desfacía o perigo e lanzaba as súas para que tentaran reducir  distancias. Con esta partitura foron pasando os minutos.

Ata que mediada a primeira metade unha nova contra do filial levada por Inés e Noe deixaba a esta última ante a porteira quen cunha dobre intervención evitaba o gol e na resposta desta xogada Cris facía o dous a cinco que rompía totalmente o partido.

Foi un duro golpe para as locais e solo un minuto despois recibían o sexto por parte de Olalla. Aínda así case  de seguido foi María Maroñas a que tivo nos seus pes a opción de marcar o terceiro gol local pero non foi quen de definir.

A nove para o fin foi Alba a que fixo o sétimo para o Manureva. Tanto locais como visitantes tentaban  marcar algún gol máis pero polas locais  nin Inés, nin Paula entre outras foron quen de facelo.   Si foron capaces  as visitantes Alba e Cris dentro dos tres últimos minutos facendo  o oitavo e o noveno para pechar o tanteador.