RESULTADO : TECUNI BILBO – FISOBER “CONCELLO DE VIMIANZO”. 6-1.

TECUNI : Olmos, Eva, Esti, Dani e Isa ; tamén xogaron : Laura, Vicky, Almu, Aroa, Jess, You e Lore.

FISOBER : Eva, Elsa, Ana, Barca e Myrella ; tamén xogaron : Nuria, Noelia, Ylenia e Olalla.

ÁRBITROS : Andrés Calleja e Ibon García ; Crono : Miren García.

GOLES : 1-0 Eva, 2-0 Vicky, 3-0 Jess ( descanso) 4-0 Almu, 5-0 Aroa, 6-0 Vicky, 6-1 Barca.

Non foi o día do Fisober na súa visita o Tecuni Bilbo, unhas xogadoras da Costa que non ofreceron a súa mellor versión e iso págase e máis contra un dos favoritos da categoría.

As vascas arrancaron co dominio do balón buscando manter a xeira que as trae sen perder dende o 3 de Novembro e confirmar a súa candidatura o título xa que partían coma unha das escadras favoritas a comezo da competición. O Fisober esperaba a media pista e na busca de algunha contra para sacar algún beneficio.

Os dous minutos a local Isa vía coma o seu lanzamento petaba no pau. E solo un minuto despois un lanzamento cruzado  de Eva subía o electrónico para o un a cero.

A pesar do gol o partido continuou co mesmo guión, con dominio local e as da Costa buscando pescar algo. Pasaban os minutos e as locais non conseguían aumentar a diferenza no electrónico, o cal lle daba un certo crédito  o Fisober no partido.

E case o aproveita cando nunha contra os dez minutos  Nuria encarou a porteira visitante pero finalmente non foi quen de superala. A resposta local foi inmediata pero tampouco as vascas foron quen de marcar.

Parecía que se abrira algo o partido xa que era a visitante Noelia a que tiña outra clara ocasión para igualar o partido. Estas dúas ocasións do Fisober , quizais puideron cambiar o rumbo do  partido pero non o fixeron.

As locais non quixeron sufrir máis sustos e continuaron co seu dominio ata que nos últimos minutos da primeira metade  foi Vicky a que fixo o dous a cero. Todo empeorou cando a trinta segundos do tempo de lecer Jess poñía o 3 a 0 e finaba o partido na cabeza das xogadoras do Fisober.

A volta do tempo de lecer as ocasións para o Tecuni eran máis claras e tarde ou cedo chegarían máis goles.

Aínda así os minutos pasaban e o Fisober ía capeando o temporal ata que no minuto sete desta segunda metade Almu facía o cuarto, no nove era Isa e no once foi Vicky para o seis a cero.

Con ese resultado e o partido decidido o xogo abriuse máis e as ocasións xa eran máis asiduas en ambas porterías.

As visitantes Ylenia e Barca  tiveron opcións de marcar o gol da honra , un gol que finalmente chegou por medio de Barca xa dentro do último minuto.