RESULTADO : VALDETIRES – FISOBER “CONCELLO DE VIMIANZO”. 6-0.

VALDETIRES : Iria, Sheila, Andrea, Melissa, María ; tamén xogaron : Erika, Uxía, Carol, Diana, María T. e Jessi.

FISOBER : Eva, Patri, Ana, Barca e Myrella ; tamén xogaron : Noelia, Elsa, Inés e Ylenia.

ÁRBITROS : María Corrochano e Raquel Manteiga ; Crono : Jose A. Fernández.

GOLES : 1-0 Uxía, 2-0 Sheila, 3-0 Carol, 4-0 Uxía ( descanso ) 5-0 Erika, 6-0 Jessi.

A tarde do sábado non foi a do Fisober, xa que caeu derrotado fronte o novo líder da categoría, ademais perdeu a domicilio case catro meses despois. Un partido que se rachou mediada a primeira metade cando chegaron os goles locais.

E arranque do partido non presaxiaba o final do mesmo, xa que os primeiros minutos foron de tanteo sen un dominador claro do encontro.

Co paso dos minutos o Valdetires consciente da importancia do partido foise facendo co peso do partido pero sen poñer en excesivos apuros a meta visitante Eva. Tampouco chegaba con claridade o Fisober a portería que defendía Iria. O Fisober parecía ter controlado en defensa o partido.

Pero todo mudou cando un lanzamento cruzado de Uxía se colaba os nove minutos na portería visitante. Incapaces de asimilar o golpe as do Fisober tardaron solo dous minutos en recibir un novo gol, desta vez a cargo de Sheila.

Con puntualidade Suiza dous minutos despois  caeu un novo gol das locais desta vez foi Carol a finalizadora. As visitantes que tan bos minutos fixeran ata ese momento caían no desánimo e fóronse do partido.

E claro seguindo a serie de novo dous minutos despois outro gol de novo de Uxía. Así quedaba a serie de goles nos  minutos 9,11,13 e 15 moi matemáticos.

Os últimos minutos foron un suplicio para as visitantes, que conseguiron chegar con ese resultado o tempo de lecer, gracias o bo facer da porteira Eva.

O Fisober conxurouse para tentar mostrar a imaxe dos primeiros dez minutos. E conseguiuno xa que voltou a sentirse cómodo en defensa, sen pasar excesivos agobios e tentando saír a contra para reducir distanzas, pero tanto a local Iria moi atenta nas poucas chegadas do Fisober como a visitante Eva con máis traballo lograban que o electrónico non se movera.

Así foi ata que unha falta na frontal foi transformada por  Erika a catro para o fin e nese mesmo minuto foi Jessi as  que fixeron os últimos goles para  o seis a cero definitivo.

Rematando así un extrano partido nunha mala tarde  para o Fisober . De feito si mal non recorda un servidor  dende Outubro do 2010 na visita a Bembrive na que era a segunda xornada do ano de debut en Autonómica non quedara sen marcar o Fisober.