RESULTADO: STILO BERRIO – FISOBER F.S.F. : 7-1

STILO : Debo, Tamara, Alaitz, Garazi e Carolina ; tamén xogaron : Eukene, Iglesias, Eztizen, Mallo, Nerian e Clara.

FISOBER : Eva, Patri, Elsa, Ana e Myrella ; tamén xogaron : Noelia e Raquel.

ÁRBITROS : Eduardo Justel e Asier Calvo ; CRONO : Alazne Sancho.

GOLES : 1-0, 1-1 Ana, ( descanso ) , 2-1,3-1,4-1,5-1,6-1,7-1 ; polo Stilo marcaron : 2 Tamara, Iglesias e Carolina e 1 Alaitz.

Demasiado castigo para un Fisober que remata a primeira volta con 13 puntos na sexta posición daclasificación e que perdeu unha boa oportunidade de acercarse os de arriba e alonxarse definitivamente do descenso para o cal terá un partido chave a volta do parón da Liga problablemente o día 1 de Febreiro, no derbi fronte A Fervenza, no cal unha vitoria practicamente as salvaría.

Parece que non gustan as viaxes a Euskadi o Fisober , 6 desprazamentos en dúas tempadas e seis derrotas, por sorte para elas por esta tempada non se volve a terras vascas.

Partido raro o disputado en Bilbao polo conxunto do Fisober, despois dunha primeira parte na que a maioria das ocasións foron para o conxunto visitante e na que o balón non queria entrar, chegouse con empate a 1 goles.

A segunda parte empezou como a primeira con ocasións claras para o Fisober pero duas contras maxistrales do Stilo colocaban un 3-1 inxusto no marcador, un tercer gol que sacou do partido as xogadoras vimiancesas encaixando 4 goles máis nos derradeiros minutos cando xogaban con porteira xogadora.